Mag Het Licht Uit

Het toneelstuk van 2019
Het toneelstuk van 2019 “De rollator-revolutie” was een groot succes.
Foto’s kunt u vinden onder het kopje Eerdere voorstellingen

Het toneelstuk van 2020
We zijn druk bezig met het repeteren van het volgend hilarisch toneelstuk. Zie het persbericht van afgelopen november .

Voorstellingen op 28 maart en 3 en 4 april 2020
We zijn weer te zien zijn in Het Turfschip in Etten-Leur met de voorstelling “Tortelduifjes en ouwe kraaien“.
Zet de volgende datums maar vast in de agenda:

• zaterdag 28 maart 2020
  • vrijdag 3 april 2020
  • zaterdag 4 april 2020

U kunt kaartjes kopen of reserveren: Zie Kaartjes reserveren.

Interesse in theater? Wel of niet spelen, wel meedoen?

Toneelvereniging Mag Het Licht Uit heeft dringend hulp nodig. Het is een flinke klus, maar ook hier maken vele handen licht werk. Mag het Licht Uit is altijd op zoek naar zowel heren als dames, die het leuk vinden om een aantal taken binnen de vereniging uit te voeren.
We zoeken onder meer spelers, bestuursleden, mensen die de PR voor hun rekening kunnen/willen nemen, mensen die goed zijn met styling, social media, decorbouwers en mensen die het gewoon leuk vinden om af en toe dingen voor de club te regelen.
Onze repetities en jaarlijkse voorstellingen vinden plaats in Het Turfschip in Etten-Leur.
Heb je interesse, of wil je eerst meer weten? Stuur even een mailtje aan maghetlichtuit@gmail.com en wie weet spreken we je binnenkort!