Mag Het Licht Uit

Corona virus
De voorstelling in maart en april gaan niet door in verband met Coronamaatregelen.
Indien u voor deze voorstelling reeds hebt gereserveerd (en/of betaald), dan neemt onze vereniging contact met u op.
Als u kaartjes hebt gekocht bij Bruna: Deze zijn op zaterdag 28 maart* in te leveren bij Café zaal Roeloffs, Van Bergenplein 41. U kunt dan kiezen voor vergoeding of voor kaartjes op een nieuwe voorstellingsdatum.
*In verband met de sluiting van de horeca vanwege Corona, zal het inwisselen van gekochte kaartjes op 28 maart worden opgeschort. Als er een nieuwe datum is, wordt dit zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Mocht deze datum u niet schikken, neem dan contact op via maghetlichtuit@gmail.com.
Nieuwe datums van voorstellingen zijn bekend (zie pagina Kaartjes reserveren. We hopen u dan alsnog te mogen verwelkomen.

Het toneelstuk van 2019
Het toneelstuk van 2019 “De rollator-revolutie” was een groot succes.
Foto’s kunt u vinden onder het kopje Eerdere voorstellingen

Het toneelstuk van 2020
We zijn druk bezig met het repeteren van het volgend hilarisch toneelstuk. Zie het persbericht van afgelopen november .

Voorstellingen op 28 maart en 3 en 4 april 2020
We zijn weer te zien zijn in Het Turfschip in Etten-Leur met de voorstelling “Tortelduifjes en ouwe kraaien“.
Zet de volgende datums maar vast in de agenda:

• zaterdag 28 maart 2020
  • vrijdag 3 april 2020
  • zaterdag 4 april 2020

U kunt kaartjes kopen of reserveren: Zie Kaartjes reserveren.

Interesse in theater? Wel of niet spelen, wel meedoen?

Toneelvereniging Mag Het Licht Uit heeft dringend hulp nodig. Het is een flinke klus, maar ook hier maken vele handen licht werk. Mag het Licht Uit is altijd op zoek naar zowel heren als dames, die het leuk vinden om een aantal taken binnen de vereniging uit te voeren.
We zoeken onder meer spelers, bestuursleden, mensen die de PR voor hun rekening kunnen/willen nemen, mensen die goed zijn met styling, social media, decorbouwers en mensen die het gewoon leuk vinden om af en toe dingen voor de club te regelen.
Onze repetities en jaarlijkse voorstellingen vinden plaats in Het Turfschip in Etten-Leur.
Heb je interesse, of wil je eerst meer weten? Stuur even een mailtje aan maghetlichtuit@gmail.com en wie weet spreken we je binnenkort!