Mag Het Licht Uit

Update 16 december 2020:
Helaas gaan de geplande uitvoeringen van maart 2021 NIET door!

Nieuwe datums zijn nog niet bekend
Hou deze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen

Helaas is het volgens de huidige coronaregels ondoenlijk om alsnog in maart op toneel te staan. Wij kunnen de 1½m regel niet hanteren tijdens het repeteren en toneelspelen.
Ook het aantal mensen wat ons toneelspel mag komen bekijken is te beperkt om uit de kosten te komen. Afgezien nog van de risico’s die wij onze spelers en ons lieve publiek niet willen laten lopen.

Iedereen die al een kaartje had: LET OP! De kaartjes zullen volgend jaar €10,= zijn. Mocht u kaartjes voor dit jaar gekocht hebben (voor €9,=), dan zijn die volgend jaar geldig. U heeft dan een soort voorverkoopvoordeel.

Het toneelstuk van 2020
We zijn druk bezig met het repeteren van het volgend hilarisch toneelstuk. Zie het persbericht van afgelopen november .
Door de maatregelen ivm met het corona-virus kunnen de voorstellingen die gepland zijn in 2020 niet doorgaan.

Het toneelstuk van 2019
Het toneelstuk van 2019 “De rollator-revolutie” was een groot succes.
Foto’s kunt u vinden onder het kopje Eerdere voorstellingen

Interesse in theater? Wel of niet spelen, wel meedoen?

Toneelvereniging Mag Het Licht Uit heeft dringend hulp nodig. Het is een flinke klus, maar ook hier maken vele handen licht werk. Mag het Licht Uit is altijd op zoek naar zowel heren als dames, die het leuk vinden om een aantal taken binnen de vereniging uit te voeren.
We zoeken onder meer spelers, bestuursleden, mensen die de PR voor hun rekening kunnen/willen nemen, mensen die goed zijn met styling, social media, decorbouwers en mensen die het gewoon leuk vinden om af en toe dingen voor de club te regelen.
Onze repetities en jaarlijkse voorstellingen vinden plaats in Het Turfschip in Etten-Leur.
Heb je interesse, of wil je eerst meer weten? Stuur even een mailtje aan maghetlichtuit@gmail.com en wie weet spreken we je binnenkort!