Tortelduifjes en ouwe kraaien -uitgesteld-

DatumTijdLocatie
28 - 03 - 202020:00 - 23:00Het Turfschip


LET OP: Deze voorstelling gaat niet door in verband met Coronamaatregelen. Nieuwe datums van voorstellingen zijn bekend (zie pagina Kaartjes reserveren. Indien u voor deze voorstelling reeds hebt gereserveerd (en/of betaald), dan neemt onze vereniging contact met u op.

Als u kaartjes hebt gekocht bij Bruna: Deze zijn op zaterdag 28 maart in te leveren bij Café zaal Roeloffs, Van Bergenplein 41 van 13:00u tot 15:00u. U kunt dan kiezen voor vergoeding of voor kaartjes op een nieuwe voorstellingsdatum. Mocht deze datum u niet schikken, neem dan contact op via maghetlichtuit@gmail.com

Tortelduifjes en ouwe kraaien’ gaat over mevrouw Goedhart, een lieve en schatrijke bejaarde vrouw. Haar kinderen zijn te lui om voor haar te zorgen. Ze besteden het liefst zo min mogelijk tijd aan haar. Daarom hebben ze hun moeder opgezadeld met een onuitstaanbare werkster en een lamstraal van een klusjesman. Deze twee schurken profiteren op schandalige wijze van de oude vrouw.
Maar gelukkig krijgt mevrouw Goedhart veel steun van haar lieve buurvrouw en…… van een geheime liefde!

LET OP: We merken dat de (automatisch gestuurde) mail waarmee uw reservering wordt bevestigd (inclusief betaalverzoek) mogelijk in uw SPAM mailbox terecht komt. We werken er hard aan om dit te voorkomen. Excuses voor het ongemak.

Reserveren

Helaas zijn er geen kaarten meer beschikbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *