Persbericht nov. 2022

Toneelvereniging Mag Het Licht Uit is er klaar voor
De repetities zijn in volle gang, na twee jaar Corona en het niet kunnen optreden timmeren we weer hard aan de weg! Al 25 jaar proberen we u te vermaken met een avondvullende voorstelling en zo ook komend jaar.

Het gekozen toneelstuk voor 2023 is “Tortelduifjes en Ouwe Kraaien”, een klucht in vier bedrijven, geschreven door Mauritz Keyzer. Onze eigen Karin van Elteren tekent dit jaar voor de regie.


‘Tortelduifjes en Ouwe Kraaien’: het verhaal
Mevrouw Goedhart is een lieve en schatrijke bejaarde vrouw. Haar kinderen zijn te lui om voor haar te zorgen. Ze besteden het liefst zo min mogelijk tijd aan haar. Daarom hebben ze hun moeder opgezadeld met een onuitstaanbare werkster en een lamstraal van een klusjesman. Deze twee schurken profiteren op schandalige wijze van de oude vrouw.
Maar gelukkig krijgt mevrouw Goedhart veel steun van haar lieve buurvrouw en……
van een geheime liefde!

Inclusief pauze duurt de voorstelling tot ongeveer 22.30 uur.
Voorstellingen op 18, 24 en 25 maart 2023
De voorstellingen zijn te zien in het Turfschip in Etten-Leur op:
● zaterdag 18 maart 2023
● vrijdag 24 maart 2023
● zaterdag 25 maart 2023

Mag Het Licht Uit digitaal

Blijf op de hoogte: bezoek onze Facebook pagina Toneelvereniging Mag Het Licht Uit en bekijk onze website: www.toneelverenigingmaghetlichtuit.nl.

Noot voor de redactie

Wilt u naar aanleiding van dit persbericht meer informatie, neem dan contact op met Cees Braspenning, voorzitter van toneelvereniging Mag Het Licht Uit: e-mail maghetlichtuit@gmail.com of bel 06 3717 4704.