Rolverdeling 2023

Maak kennis met :

Abraham Dadel:
een keurige oudere heer, werkzaam geweest als ambtenaar van de burgerlijke stand. Hij is de geheime liefde van mevrouw Goedhart. Heeft last van allerlei kwaaltjes en van zijn gehoor.
Abraham Dadel werd vertolkt door Jac vd Beemt.

Isobel Goedhart:
de dochter van mevrouw Goedhart. Echter heeft Isobel weinig interesse in haar moeder. Ze hangt nogal aan haar zus Fé.
Isobel Goedhart werd vertolkt door Juliet van Ochten.

Fé Goedhart:
Een bekakte dochter van mevrouw Goedhart. Ze houdt van geld en geeft niets om haar moeder. Ze heeft vooral een hoge dunk van zichzelf.
Fé Goedhart werd vertolkt door Anke Aerts.en.

Floris Goedhart:
De zoon van mevrouw Goedhart. Een professionele visagist en weet alles van make up. Hierdoor is hij voortdurend bezig met het uiterlijk van hemzelf en van anderen.
Floris Goedhart werd vertolkt door Mitch Kerstens.

Eugenie Goedhart:
Dochter van mevrouw Goedhart. Een echte golddigger. Oppervlakkig en gehaast type en altijd aan het bellen.
Eugenie Goedhart werd vertolkt door Annie Martens.

Aniek Dadel: …
Aniek Dadel. De buurvrouw van mevrouw Goedhart. Ze is niet op haar mondje gevallen maar ze heeft vooral medelijden met mevrouw Goedhart en steunt haar zo veel mogelijk.
Aniek Dadel werd vertolkt door Gertie van Steen.

Gert van Ek: …
Gert van Ek. De man van Debbie. Gert heeft een hekel aan werken en ligt vaak in de clinch met zijn vrouw. Hij is een echt rokkenjager en probeert altijd vrouwen te versieren. Of dit nou zo succesvol is?
Gert van Ek werd vertolkt door Cees Braspenning.

Debbie van Ek: …
Debbie van Ek, een goedkope en onuitstaanbare vrouw. Ze is hebzuchtig en steelt met regelmaat van mevrouw Goedhart. Debbie behandelt mevrouw Goedhart alsof ze knettergek is en ze haat Aniek, de buurvrouw.
Debbie van Ek werd vertolkt door Monique van Noord.

Mevrouw Goedhart: …
Mevrouw Goedhart, een lieve, goeiige, bejaarde vrouw. Ze heeft aan geld geen gebrek. Ze is smoorverliefd op Abraham en doet wel eens ondeugende uitspattingen die je van iemand met haar leeftijd niet verwacht. Ze vindt het vreselijk dat haar kinderen haar negeren en ze heeft een gloeiende hekel aan Debbie en Gert, haar personeel.
Mw Goedhart werd vertolkt door Marlies Bastiaansen.